Tres Ensaladas Veganas deliciosas y fáciles de hacer/ Trei Salate Vegane delicioase si usuario de facut

¡Claro! Aquí te presento tres ensaladas veganas deliciosas y fáciles de hacer:
1. Ensalada de quinoa y aguacate:
- Ingredientes:
- 1 taza de quinoa cocida
- 1 aguacate maduro
- 1 pepino, en rodajas
- 1 tomate, en cubos
- 1/4 de cebolla roja, picada finamente
- Zumo de limón
- Aceite de oliva
- Sal y pimienta al gusto
- Hojas de cilantro o perejil fresco, picado
- Preparación:
1. En un bol, mezcla la quinoa cocida, el aguacate en cubos, el pepino, el tomate y la cebolla.
2. Aliña la ensalada con el zumo de limón, aceite de oliva, sal y pimienta al gusto.
3. Espolvorea las hojas de cilantro o perejil picado por encima y sirve.
2. Ensalada de garbanzos y verduras:
- Ingredientes:
- 1 taza de garbanzos cocidos
- 1 pimiento rojo, en cubos
- 1 pepino, en rodajas
- 1 zanahoria, rallada
- 1/4 de cebolla roja, picada finamente
- Aceitunas negras, al gusto
- Aceite de oliva
- Vinagre balsámico
- Sal y pimienta al gusto
- Preparación:
1. En un bol, mezcla los garbanzos cocidos, el pimiento, el pepino, la zanahoria, la cebolla y las aceitunas.
2. Aliña la ensalada con aceite de oliva, vinagre balsámico, sal y pimienta al gusto.
3. Remueve bien todos los ingredientes y deja reposar en la nevera durante 15 minutos antes de servir.
3. Ensalada mediterránea:
- Ingredientes:
- 1 taza de espinacas baby
- 1 taza de tomates cherry, cortados por la mitad
- 1/2 pepino, en rodajas
- 1/2 pimiento amarillo, en tiras finas
- 1/4 de cebolla roja, picada finamente
- Aceite de oliva
- Zumo de limón
- Sal y pimienta al gusto
- Perejil fresco, picado
- Preparación:
1. En un bol, mezcla las espinacas baby, los tomates cherry, el pepino, el pimiento y la cebolla.
2. Aliña la ensalada con aceite de oliva, zumo de limón, sal y pimienta al gusto.
3. Espolvorea el perejil fresco por encima y sirve.
¡Espero que disfrutes de estas deliciosas ensaladas veganas! Bon appétit!
#QuedateEnCasaycocina #Conmigo #ensaladasveganas Hola amigos. Vamos a preparar unas ensaladas deliciosas que son ideales para las personas veganas y no solamente para ellas. Son saludables ya que nos aportan nutrientes importantes y muy fáciles de hacer. Asi que os invitamos a ver el video para no perderse estas ricas ensaladas. Saludo dragilor. Azi pregatim 3 salate delicioso si usuario de facut. Sunt sanatoase si ideale pentru persoanel vegane si nu numai. Pentru toti acei ce tin post de asemenea sunt foarte indica. Mai ales ca aporta nutrientes foarte importante. Deci va invit sa urmariti videoclipul pentru a nu pierde aceste 3 delicioase salate.
Aquí tienes tres recetas de ensaladas veganas deliciosas y fáciles de hacer:
1. Ensalada de quinoa y aguacate:
- Ingredientes:
- 1 taza de quinoa cocida
- 1 aguacate grande, cortado en cubitos
- 1 pepino mediano, cortado en cubitos
- 1 pimiento rojo, cortado en cubitos
- Jugo de 1 limón
- Aceite de oliva
- Sal y pimienta al gusto
- Preparación:
1. En un bol grande, combina la quinoa cocida, el aguacate, el pepino y el pimiento rojo.
2. En un recipiente aparte, mezcla el jugo de limón, el aceite de oliva, la sal y la pimienta. Vierte esta mezcla sobre la ensalada y revuelve bien.
3. ¡Listo! Puedes servir esta ensalada como plato principal o como acompañamiento.
2. Ensalada de lentejas y verduras:
- Ingredientes:
- 1 taza de lentejas cocidas
- 1 tomate grande, cortado en cubitos
- 1 pepino mediano, cortado en cubitos
- 1 zanahoria, rallada
- ½ cebolla roja, picada finamente
- Jugo de 1 limón
- Aceite de oliva
- Sal y pimienta al gusto
- Preparación:
1. En un bol grande, combina las lentejas cocidas, el tomate, el pepino, la zanahoria y la cebolla roja.
2. En un recipiente aparte, mezcla el jugo de limón, el aceite de oliva, la sal y la pimienta. Vierte esta mezcla sobre la ensalada y revuelve bien.
3. ¡Listo! Puedes disfrutar de esta ensalada como guarnición o como plato principal.
3. Ensalada de garbanzos y aguacate:
- Ingredientes:
- 1 lata de garbanzos, enjuagados y escurridos
- 1 aguacate grande, cortado en cubitos
- ½ taza de tomates cherry, cortados por la mitad
- ½ cebolla roja, picada finamente
- Zumo de medio limón
- Cilantro fresco, picado (opcional)
- Sal y pimienta al gusto
- Preparación:
1. En un bol grande, combina los garbanzos, el aguacate, los tomates cherry y la cebolla roja.
2. Exprime el zumo de limón sobre la ensalada y sazona con sal y pimienta al gusto.
3. Mezcla todos los ingredientes suavemente hasta que estén bien combinados.
4. Si deseas, puedes añadir cilantro fresco picado para darle un toque extra de sabor.
5. ¡Listo! Sirve esta ensalada de garbanzos y aguacate como plato principal o como acompañamiento.
Salutare dragi prieteni. Bine ati venit la o noua reteta. azi vom pregati 3 tipuri de salata, sunt salate vegane foarte sanatoase si usor de facut, asa ca va invit sa urmariti clipul pana la sfarsit pentru a vedea cum se fac daca esti nou sau noua aici si iti plac retetele mele
Te invit sa te abonezi si sa activezi clopotelul pentru a fi la curent cu noile videoclipuri incepem cu prima salata vom avea nevoie salata verde, ardei rosu, avocado, porumb fiert si avocado se toaca salata dupa aceea ardeiul rosu avocado il voi taia in cubulete cum ati vazut am pus legumele tocate intr-un castron
Acum voi pune si cele 2 linguri de porumb dulce fiert si lingura de seminte de dovleac decojite acum voi pune sare dupa gust si ulei de masline si la sfarsit voi pune un pic de otet balsamic daca nu va place puteti folosi otet preferat si gata este prima salata
Cum ati vazut este foarte usor de facut si se face foarte repede o putem consuma atat la pranz cat si la cina a doua salata contine naut fiert (il puteti inlocui cu fasole fiarta), rosie, avocado si nuci se taie avocado si se pune intr-o farfurie se taie si rosia
Se pun si nucile in farfurie si nautul fiert se pune sare dupa gust un pic de ulei de masline un pic de oregano uscat si la sfarsit otet de mere si este gata si a doua salata, este bogata in carbohidrati, vitamine, minerale , proteine si grasimi vegetale
De asemenea este o optiune de a o consuma la pranz sau la cina a treia salata pe care o voi pregati contine soia texturizata, sfecla rosie fiarta, morcov si porumb dulce fiert se incepe cu soia texturizata, se acopera cu apa si se lasa 15-20 de minute
Dupa aceea se pune intr-un ibric si se acopera cu apa si am sa o pun la foc am sa o fierb cam 10 minute am sa-i pun un praf de sare si un pic de ulei de masline intre timp voi taia sfecla rosie morcovul am sa-l razuiesc prin partea mare a razatoarei
Dupa care am sa-l pun intr-un bol voi pune si sfecla rosie si porumbul si soia fiarta care este deja rece si scursa cum vedeti are un aspect foarte bun este asemanatoare cu carnea voi pune sare dupa gust si oregano uscat un pic de usturoi granulat un pic de ulei de masline
Si la sfarsit otetul de mere amestec bine ingredientele si gata salata noastra si iata alta optiune de salata ce se poate consuma atat la pranz cat si la cina este o foarte buna sursa de proteine de origine vegetala, vitamine si minerale Dragi prieteni, sper ca v-a placut retetele de azi,
Si daca e asa nu uitati sa dati la like, sa distribuiti clipul si abonati-va la canal. activati clopotelul pentru a fi la curent cu noile retete nu uitati sa-mi lasati un comentariu, aici sub videoclip cu mare drag am sa le citesc si va raspund.
Va multumesc tuturor pentru vizita si, pe curand la un nou videoclip!
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